Asetu ehdolle Suomen YFU:n hallitukseen!

Haluatko vaikuttaa Suomen nuorten kansainväliseen tulevaisuuteen? Asetu ehdolle Suomen YFU:n hallitukseen!

Suomen Youth for Understanding ry etsii uusia jäseniä järjestön hallitukseen 1.1.2022 alkavalle kaudelle. Hallituksessa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä vaikuttamalla nuorisojärjestön tulevaisuuteen. Ehdolle asettuminen on nyt käynnissä.

YFU:n hallituksen toiminta

Hallituksessa pääset käyttämään ammattiosaamistasi nuorten kansainvälisyyskasvatuksen mahdollistamiseen myös tulevaisuudessa. Hallituksen päätehtäviin kuuluvat YFU:n strategian linjaaminen sekä yhdistyksen taloudellisen ja operatiivisen toiminnan varmistaminen ja tukeminen. Hallitus on 9-jäseninen, toimii vapaaehtoisvoimin ja kokoontuu 4–6 kertaa vuodessa. Lisäksi hallituksen jäsen voi olla mukana erilaisissa työryhmissä ja valiokunnissa.

Oletko etsimämme uusi hallituksen jäsen? 

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen kansainvälistämistyöhön hyvin johdetussa organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme ainutlaatuisen verkoston eri alojen ammattilaisten, eri maiden suurlähetystöjen ja kansainvälisen YFU:n organisaatioiden parissa. Tällä hetkellä tarvitsemme osaamista erityisesti seuraavilta osa-alueilta:

  • henkilöstöhallinto
  • taloushallinto
  • sijoittaminen
  • markkinointiviestintä

Hakemamme henkilö on kiinnostunut yleishyödyllisen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman järjestön toiminnan kehittämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen, utelias perehtymään uusiin asioihin ja valmis sitoutumaan tehtävääsi hallituskaudeksi, joka kestää 3 vuotta. Oma vaihto-oppilaskokemus ei ole hallitustyöskentelyssä välttämätöntä, mutta se ja muu kansainvälinen kokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.seppala@yfu.fi. Liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja YFU:sta ja hallitustyöstä antavat toiminnanjohtaja Riikka Seppälä (riikka.seppala@yfu.fi, puh. 09 6226 130) sekä hallituksen jäsenet Miina Tikkanen (puh. 040 4144 461) ja Anna Huuskonen (puh. 040 720 7800).

Tämä on YFU

YFU on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon vaihto-oppilas- ja kansainvälisyyskasvatusjärjestö, joka toimii yli 50 maassa. Kansainvälinen YFU on perustettu vuonna 1951 ja Suomen YFU vuonna 1958. Olemme lähettäneet maailmalle yli 15 000 suomalaista oppilasta ja vastaanottaneet 5 000 nuorta ulkomailta. Tuhannet isäntäperheet Suomessa ovat toivottaneet vaihto-oppilaan tervetulleeksi kotiinsa. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön. Kaikissa ohjelmissamme haluamme korostaa kasvatuksellisuutta ja kansainvälisyyttä. Teemme laajamittaista yhteistyötä koulujen, valtionhallinnon ja yritysten kanssa.

Lisää artikkeleita