Asetu ehdolle YFU:n hallitukseen


Haluatko vaikuttaa Suomen nuorten kansainväliseen tulevaisuuteen ja Suomen YFU:n toimintaan? Etsimme asiantuntijoita järjestön hallitukseen 1.1.2020 alkavalle kaudelle. Vuosikokouksessa valitaan kolme jäsentä hallitukseen kolmivuotiskaudeksi, ja ehdolle asettuminen on nyt käynnissä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10 mennessä sähköpostitse osoitteeseen elina.talonen(at)yfu.fi. Liitä mukaan myös CV:si. 

Hallituksen päätehtäviin kuuluvat YFU:n strategian linjaaminen sekä yhdistyksen taloudellisen ja operatiivisen toiminnan varmistaminen ja tukeminen. Lisäksi hallituksen jäsen voi olla mukana työvaliokunnassa ja erilaisissa työryhmissä. Hallituksessa on yhdeksän jäsentä.

Uusilta hallituksen jäseniltä odotamme YFU:n tai muun toiminnan kautta kertynyttä kokemusta ja/tai asiantuntijuutta erityisesti markkinointiviestinnästä, taloushallinnosta tai varainhankinnasta hallitustyöskentelyn tueksi. Hakemamme henkilö on kiinnostunut uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman järjestön toiminnan kehittämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen ja utelias perehtymään uusiin asioihin ja valmis sitoutumaan tehtävääsi hallituskaudeksi. Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen kansainvälistämistyön edelläkävijänä hyvin johdetussa organisaatiossa sekä ainutlaatuisen verkoston eri alojen ammattilaisten, eri maiden suurlähetystöjen ja kansainvälisen YFU:n organisaatioiden parissa.

Nimitystoimikunta on yhdistyksen vuosittain valitsema toimielin. Se käsittelee hallituksen jäseniksi ehdolle asettautuneiden hakemukset ja valmistelee esityksen yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Nimitystoimikuntaan kuuluvat tänä vuonna Tiina Sahamies, Miina Tikkanen ja Lauri Kärnä.

Lisätietoja YFU:sta ja hallitustyöstä antavat toiminnanjohtaja Elina Talonen-Lintunen, elina.talonen(at)yfu.fi, puh. (09) 6226 130 ja hallituksen/nimitystyöryhmän jäsenet Tiina Sahamies, puh. +358 50 5501 884, Miina Tikkanen, puh. +358 40 4144 461 ja Lauri Kärnä puh. +358 44 7622 612.