Australia

Kolme syytä lähteä vaihto-oppilaaksi Australiaan

  1. Pääset asumaan 15 000 km päähän Suomesta, täysin toiselle puolelle maailmaa. Kaukaisesta sijainnista huolimatta Australiaan saattaa olla hyvin helppo sujahtaa asumaan ihmisten avoimuuden ja länsimaalaisen kulttuurin ansiosta.
  2. Rento elämäntapa, erilaiset aksentit, aurinko ja ulkoilumahdollisuudet hurmaavat suomalaiset vuodesta toiseen. Pääset tutustumaan uusiin urheilulajeihin, kuten australialaiseen jalkapalloon, rugbyyn tai krikettiin. Kesäkaudella camping, piknikit ja barbequet tulevat tutuiksi samoin kuin kahvityypit long black ja flat white. Lisäksi sinulla on tilaisuus oppia Australian alkuperäiskulttuureista.
  3. Upea luonto tarjoaa elämyksiä. Rannat, sademetsät, puoliaavikot ja suurkaupungit odottavat sinua, puhumattakaan eläimistä, joihin et törmää missään muualla!

Kolme erilaista ohjelmavaihtoehtoa

Lukuvuosi- tai lukukausiohjelma

Lähdet heinäkuussa noin 10 kuukaudeksi Australiaan valintasi mukaan. Voit lähteä myös vain lukukaudeksi. Osallistut YFU:n hauskoihin ja hyödyllisiin valmennuksiin niin Suomessa kuin Australiassa.

Asut isäntäperheessä, käyt koulua, saat uusia ystäviä ja vahvistat englannin kielen taitoasi. Koulussa saatat päästä opiskelemaan aineita, joita Suomessa ei ole tarjolla, kuten surffausta. Myös koulupuku tulee sinulle tutuksi, ja sitä käytetään helteelläkin.

Australiassa vietät kesälomaa silloin, kun Suomessa on talvi. Saatat viettää joulun hyvin kesäisissä merkeissä. Lukuvuoden aikana voit osallistua paikallisen YFU:n järjestämälle omakustanteiselle matkalle, jolla pääset näkemään enemmän Australiaa. Matkat ovat yleensä koulujen loma-aikoina. YFU pidättää oikeuden muutoksiin.

YFU Australian sivut

Vaatimukset

Australiaan hakevalta vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa ja kielitasotestin läpäiseminen.

Lue, mitä vaihto-oppilaalta vaaditaan

Ikäraja

Lukuvuosi 2023–2024: Australiaan hakevan tulee olla syntynyt 15.7.2008-15.7.2006.

Similar Posts