Avoin työharjoittelupaikka YFU:n toimistolla


Etsimme joukkoomme 1-2 asiakaspalveluhenkistä ja organisointikykyistä opiskelijaa työharjoitteluun. Etusijalla ovat hakijat, joiden työharjoittelu kestää vähintään 3 kk. Pieni ja dynaaminen työyhteisömme tarjoaa hyvän työilmapiirin, näköalapaikan kansainvälisen järjestön toimintaan sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattiosaamistaan. Tehtävä voi olla osa- tai kokopäiväinen. Työharjoittelun pituudesta sovitaan erikseen.

Avustat pääasiassa ohjelmakoordinaattoreitamme sekä suomalaisten että ulkomaisten vaihto-oppilaiden ohjelmiin liittyvissä tehtävissä, esim. isäntäperheiden ja ulkomaisten vaihto-oppilaiden hakemusten käsittelyssä, koulupaikkojen hankkimisessa, matkojen ja valmennusten toteuttamisessa ja suomalaisten oppilaiden rekrytointiin liittyvissä tehtävissä. Harjoittelujakson sisältö muovataan yhdessä harjoittelijan tarpeiden ja osaamisen mukaan. Toivomme, että nautit niin nuorten kuin aikuistenkin parissa toimimisesta ja ystävällinen asiakaspalvelu on sinulle luontevaa. Tehtävän hoitaminen vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Oma kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi.

Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä alkuvuodesta 2020. Työharjoittelu on mahdollisesti jatkettavissa palkalliseksi työsuhteeksi. Harjoittelu on palkatonta.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse osoitteeseen riikka.seppala(at)yfu.fi. Merkitse otsikkoon ”Työharjoittelija”.

Lisätietoja työharjoittelusta: Apulaistoiminnanjohtaja Riikka Seppälä, puh. 044 7221 945