6 Months / Kruger National Park

04.03.2015 YFU

Anna, Etelä-Afrikka

Moi!

Eilen tuli täyteen kuusi kuukautta täällä Afrikassa! En oikeastaan voi vieläkään käsitää, että oon ollut täällä jo puoli vuotta ja mun aika täällä vähenee koko ajan. Aika kiitää ihan super nopeaa, eikä mulla ole jäljellä enää kuin reilut neljä kuukautta. En oikein tiedä pitäiskö mun olla iloinen vai surullinen, enkä tiedä mitä vastata kun multa kysytään että onko kivaa kun lähden kohta kotiin. Tuntuu vaan niin hurjalta, että YFU lähetti mulle jo paluuaikataulut, ja jotkut tosiaan jo puhuu, että mun kotiinpaluu on ihan pian, vaikka mulla onkin täällä vielä aikaa jäljellä!

En oo saanut postattua pitkään aikaan, ja Cape Tourista on tulossa vielä pari postausta, samoin Durbanista. Koulut on alkanut muutama viikko sitten ja YFU:n järjestämä Mid Year Orientation oli viikko sitten ja siellä oli tosi kivaa. Sää oli tosi kiva ja meillä oli paljon isompi vaihtariporukka kuin viime kerralla. Yritän (taas) saada postailtua useammin, mutta arki on jälleen aika kiireistä.

Nyt kuitenkin tästä viikonlopusta. Mentiin viikonlopuksi White Riverille juhlistamaan isovanhempien 55-vuotis hääpäivää ja päätettiin lähteä lauantaina käymään Kruger National Parkissa, joka siis oli aika lähellä sitä paikkaa, missä vietettiin viikonloppu. Kruger National park on tosi iso, joten nähtiin siitä vain pieni osa. Lähdin aamulla aikaisin tädin perheen kanssa, jotta nähtäisiin mahdollisimman paljon eläimiä. Muut tulivat sitten myöhemmin perässä. Ajeltiin tosiaan koko päivä, muutamaa pysähdystä lukuun ottamatta, sekä käytiin isolla porukalla yhdessä ravintolassa syömässä. Oli tosi kivaa nähdä luontoa ja eläimiä, kuten leijonia ja virtahepoja, vaikka osa eläimistä jäikin näkemättä. Tässäpä siis muutamia kuvia sieltä 🙂

Täällä on vieläkin tosi kuuma, päivät alkaa lyhenemään ja sen huomaa. Aamuisin oon väsyneempi enkä kyllä tiedä miten tuun selviämään sitten kun palaan Suomeen 😀 No mutta ei tässä muuta tällä kertaa! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

-AnnaUusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla