Beginning of the End

27.05.2014 YFU

Saara, USA

Taas on vierähtäny kauheesti aikaa ku oon viimeeks kirjotellu nii teen taas tälläsen recap postauksen 😀

Mie soitan pianoa meiän koulun jazzbändissä ja meillä on ollu aika paljon esiintymisiä nyt lähiaikoina tai ainaki jos vertaa miten vähä esiinnyttii alkuvuodesta. Meillä oli ”Jazz night Spaghetti feed” joka on täällä jokavuotinen juttu. Siel esiinty kans koulun rumpubändi tai mikskä sitä kutsutaankaa 😀 Sen koko tapahtuman ideana on kerätä rahaa ja siel oli myynnis vaik mitä. Ja tietysti tarjolla oli spagettia 🙂 Siel oli tosi hauskaa, vaikka tosi työlästä. Se järjestettiin meiän koulun ruokalassa ja meiän piti siirtää puolet kaikista pöydistä käytäville piiloon ja koristella se koko paikka. Ja tietysti piti siirtää kaikki soittimet ja muut sellaset sinne. Ja miulla oli uuet kengät jalassa; koko ilta oli jalkojen osalta ihan tuskaa 😀 Loppujen lopuks päädyin soittamaan paljoin jaloin.

Sit seuraavat esiintymiset oli sitä seuraavalla viikolla, millon meillä oli kaks esiintymistä päivässä. Eka oli yhen rautakaupan avajaisissa 😀 Aika random, mut meitä pyydettiin esiintymään siellä. Ja se oli keskel päivää eli saatiin olla pois koulusta 😀 Soitettiin sen kaupan edessä ja siel oli ihan järjettömän kuuma! Onneks miun soitin ja vahvistin ei saa olla auringossa nii sain sellasen aurinkovarjon nii en palanu 😀 Silti oli ihan sairaan kuuma vaik olin varjossa.. Siel ei ollu paljonkaa asiakkaita mut meil oli silti hauskaa; soitettiin keskenään samalla ku meiän opettaja otti selfieitä ämpärin kanssa.. Tällästä siis jazzbändin kanssa 😀 Esiintymisen syötii Taco Bellissä eli kokonaisuudessaan aika mahtava reissu 🙂 Samana iltana meil oli esiintyminen River Park Squarella, joka on iso ostoskeskus Spokanen keskustassa. Siel oli kans kaks tän alueen Middle School jazzbändiä ja soiteltii vuorotellen niitten kaa. Taas kerran oli erittäin hauskaa 😀
Nyt viime viikolla soitettiin taas koululla jossain tapahtumassa missä juhlittiin opppilaita jotka on saanu stipendejä. Oltiin siellä lähinnä taustamusiikkina 🙂 Ens viikolla on meiän viimenen esitys, sellanen konsertti missä kaikki meiän koulun bändit esiintyy. Aika surullista et tääki on koht ohi..On ollu tosi hauskaa olla jazzbändissä, meil on ain hauskaa 😀

Tanssi on periaatteessa tältä vuodelta ohi. Meillä on uus joukkue, jossa mie en oo mutta käyn silti harkoissa nii pitkään ku oon täällä 😀 Meil oli viimene esiintymine; paraati. Tääl järjestetään joka kevät Lilac Parade jossa kaikkien tän alueen High Schoolien bändit ja cheerleaderit ja tanssijoukkueet marssii. Se paraatireitti on reilu 3km pitkä ja koko sen ajan bändi soittaa ja myö tanssitaan. Se oli iha mahtavaa, koko keskusta oli ihan täynnä ihmisiä. Paraatia varten harjoteltiin kahtena eri päivänä kaikkien kanssa marssimalla ja tanssimalla ympäri meiän koulun naapurustoa. Se oli hauskaa, vaikka olikin ihan sairaan kuuma ulkona 😀

Koulu on melkeen ohi. Meil on viel kaks viikkoo jälellä. Maanantaina ei oo kyl kouluu ku on Memorial Day 😀 Jee pitkä viikonloppu! Saatiin viime viikolla Year Bookit, ne on tosi siistit! Se on tosi hyvä muisto täst vuodesta. Torstaina oli Academic con, missä annettiin vaikka mitä palkintoja oppilaille, ja mie sain yhen hyvästä keskiarvosta 😀 Ne lausu miun nimen nii väärin ku vaa voi, ”Sarah Napelli” tai jotai sinnepäin 😀 Koulun jälkee kävin kertoo niille miten miu nimi lausutaan, valmistujaisia varten 😀 Perjantaina oli juhla kaikille jotka on lukenu paljon tän vuoden aikana, kaikilla on oma lukutavote ja jos on lukenu sen verran nii sai kutsun siihe juhlaan. Siel oli joku mies puhumassa ja sen jälkee saatiin pizzaa 😀 Paras juhla ikinä.

Prom oli ja meni. Mie menin sinne kaverin, Ryannin, kanssa ja meillä oli NIIN hauskaa siellä!:D Laittauduttii eka yhessä ja leivottiin hetken mielijohteesta keksejä 😀 Sit otettii miljoona kuvaa ja mentii promiin. Siel tanssittiin ja vietettiin aikaa kaikkien kans, oli ihanaa. Sit promin jälkee mentii milkshakeille kavereitten kaa ja tarkotuksena oli valvoo tyylii koko yö mut heti ku mentii kotii nii mentii nukkuu; oltii iha poikki 😀 Kokonaisuudessaa ihan unohtumaton ilta!

Muuta hauskaa mitä oon hommaillu oli Bloomsday. Se on tapahtuma joka järjestetään joka vuos täällä ja ideana on kävellä/juosta 12km. Menin perheen kanssa aluks, mutta päädyin kävelee miun ”tädin” kaa (joka on miuta vaan vuoden vanhempi:D) koska muut oli nii hitaita 😀 Meil meni oikeestaa tasan kaks tuntia. Koko Spokane oli ihan sekasi, tähän tapahtumaan osallistuu joka vuos about 50 000 ihmistä. Keskustassa melkeen kaikki kadut suljetaa ja joka paikkaan pitää mennä busseilla. Oli aika täydelline ilma ja muutenki tosi ihanaa:)

On siis ollu aika tapahtumarikasta, eikä tää todellakaan hidastu tässä loppumetreillä. Kalenteri on lähtöpäivään saakka ihan täynnä, enkä siltikään ehi tehä kaikkea mitä haluais. Yritän vaa nauttii joka hetkestä ja valmistautuu lähtöön.. Ei huvittais kyl lähtee täältä minnekkään. Mut hei, nyt on KESÄ! 😀 ihanaa! Terkkuja kaikille!

Love, Saara:)Uusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla