Finally a place to go!!

21.08.2010 YFU

Koskaan ei ole kesä kulunut näin hitaasti! Koko kesän olen odottanut postia kuin kuuta nousevaa, ja jokainen puhelu tuntemattomasta numerosta on saanut sydämeni pamppailemaan.
Mutta ei, perhetieto ei ottanut tullakseen, ei postitse, ei soittamalla.
Vaihtoon lähteminen alkoi jo tuntui lähes epätodelliselta.  Facebookista luin kuinka onnelliset vaihtarit jutustelivat perheidensä kanssa ja pääsivät yksi toisensa jälkeen maailmalle.
Sitten, kun olin jo lakannut miettimästä että josko se olisi tämä puhelu ,soi puhelimeni. (Tämä tapahtui toissailtana.)
Se oli kauan odottamani puhelu. Vihdoin sain perhetiedon!
Olen siis lähdössä 24.8, ensi tiistaina, vaihtoon vuodeksi Jenkkeihin. Kotikaupunkini on Thornton, Denverin kaupungin lähiö, suburbi.  Jo Thorntonissa on 100 000 asukasta… Pääsenpähän vähän Poria isompaan paikkaan:DD Paikkakunta sijaitsee Coloradossa, vuoriston kupeessa.
Unelmani täyttyy vihdoin, kunhan ensin saan pakattua. Jotenkin tämä käytännön osuus on päässyt miinuksen puolelle. Huoneeni näyttää lähinnä kaatopaikalta, niin täynnä se on kasoja; vaatteita, tavaroita ja kaikenlaista romua jota on nurkkiin kasaantunut.
Ai niin se perhe 😀
Perheestäni en tiedä vielä paljoakaan, tarkempaa tietoa saan toivottavasti tässä viikonlopun kuluessa. Näin alustavasti voin kertoa että perheeseeni kuuluu isä ja äiti ja poika. Isän ammatti oli jotain autoihin liittyvää ja äiti on kotiäitinä. Poika on jo college- eli yliopistoikäinen, ja on tällä hetkellä USA:n ilmavoimissa. Perheellä on myös kaksi koiraa, rodusta minulla ei ole harmainta aavistustakaan. Lisäksi perheeseen tulee saksalainen tyttö, myös vaihtoon, joten en ole ainoa ”teini” talossa.
Lähtö lähenee ja jännitys tiivistyy. Vielä on niin paljon tekemistä että aika tuntuu loppuvan. Nyt, perhetiedon saatuani, aika tuntuu kuluvan nopeammin kuin ikinä. Ainakin välillä. Tiistaina, elämäni pisimpänä tiistaina, olen jo Atlantin toisella puolella. (Kirjaimellisesti elämäni pisin tiistai, aikaero tekee siitä reilusti yli vuorokauden mittaisen.)
Kuulumisiani voitte siis lukea täältä blogista, tai vaihtoehtoisesti stalkata Facebookista, mikä tosin voi olla vaikeaa jos emme ole ystäviä, joten ehkäpä täältä kannattaa kulumiset lukea:DD
Porilainen Oona on pian coloradolainen high school oppilas. Linkki Oonan omaan blogiin löytyy linkkilistasta.


Uusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla