Huikea valmennusviikonloppu lähestyy

03.05.2013 YFU

YFU:n toimistolla tehdään viime hetken valmisteluja huikeaa valmennusviikonloppua varten. 140 kesällä maailmalle lähtevää vaihtaria kokoontuu viikonloppuna Virroille saamaan eväitä vieraassa kulttuurissa elämiseen, kohdemaan tapojen ja ihmisten ymmärtämiseen sekä mahdollisissa ongelmatilanteissa toimimiseen. Luvassa on tietysti myös hauskanpitoa ja paljon uusia ystäviä!

Valmennuksessa on mukana YFU:n toimiston väkeä ja peräti 29 upeaa vapaaehtoista. Koulutuksesta vastaa YFU:n valmennustiimi.

Lähtevien vaihtareiden palautetta aiemmilta vuosilta:

”Parasta oli että sai tutustua uusiin ihmisiin ja sai lisätietoa vaihtarina olemisesta.”

”Ohjaajat selvästi tiesivät mistä puhuivat.”

”Sai tietää, et se on oikeesti paljo ylä ja alamäkiä täynnä se vuosi, ettei tuu heti ekan epäonnistumisen jälkeen kotiin.”

”Oon saanu realistisen kuvan vaihtovuodesta.”

”Kiitos lähtövalmennuksesta! Oli tosi kivaa ja hyvä fiilis koko ajan. Vapaaehtoistyöntekijät tekivät loistavaa työtä. Sain myös vastaukset kysymyksiini!”

”YFU on rento, tiukka, veikee, auttava, turvallinen, ei syrji, monimuotoinen, hauska, innostava, rehellinen.”

”Huonointa oli se, että annettiin tosi realistinen kuva vuodesta ja sen mahdollisista ongelmista, koska rupes pelottaa, mutta se oli kyllä samalla myös parasta, että osaa ehkä vähän varautua.”  

”Kiitos Kiitos Kiitos!!! Olette mahtavia! Olen ikuisesti kiitollinen, että valitsin järjestön, jolla valmennus sisältyy hintaan. Kaikilla ei ole näin!”

Meiltä kysytään usein, miksi valmennukset ovat YFU:ssa niin tärkeitä.
55 vuoden kokemuksemme mukaan olennaisinta vaihto-oppilaskokemuksen onnistumisen kannalta on perusteellinen valmentautuminen maailmalla kohdattaviin haasteisiin. Tästä syystä ohjelmahintaamme sisältyy kattava valmennusohjelma, niin lähtevälle nuorelle, hänen vanhemmilleen kuin myös vastaanottavalle isäntäperheelle. Valmennamme kaikki ohjelmiimme osallistuvat rehellisesti, realistisesti ja ammattitaidolla.

Tulevana viikonloppuna valmennetaan myös lähtevien vaihto-oppilaiden vanhemmat. Tästäkin valmennuksesta olemme saaneet aiempina vuosina hyvää palautetta. Tässä yksi esimerkki mukana olleelta vanhemmalta:
”Tämän valmennuspäivän jälkeen on huomattavasti rauhallisempi olo ja suorastaan hyvä mieli. Olette todellisia ammattilaisia – järjestövalintamme osui todella oikeaan!”Uusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla