Quiero que sea domingo

19.11.2009 YFU

Joo, elikkä sunnuntaita ootan ja muutenkin koko viikonloppua, kun näillä näkymin on tulos niin kivaaa!! Mun vanhemmat anto luvan mennä sinne konserttiin Santiagoon eli ei tullu turhaan ostettuu lippuu. Ens kerralla kysyn kyllä noilta ennen ku alan osteleen lippuja. Noi mun vanhemmat on välil tosi omituisii kun musta tuntuu ettei ne kauheesti puhu keskenään! Aina jos sanon vaikla isälle, et nyt meen tonne ja tonne niin sitten toi äiti ei ikinä tiedä mistää mitään. Ja nytkin maanantaina kerroin äidille tosta konsertista – ja se sano että joo okei mee vaan. Sitten eilen hän sano et täytyy nyt vähän miettii tota konserttii ettei se välttämät olekaan hyvä idea. Hän lupas kysyy isältä. Äsken ku syötiin oncee (iltapala) niin isä kysys: ”Alli onks sul jotain viikonloppusuunnitelmii?”. Olis se pitäny arvata ettei toi äiti oo jutellu tolle isälle. Kuitenkin pääasia, että nyt molemmat ainaki tietäää ja mä päääsen kuuntelee reggaetonii ihan livenä!

Voin nyt kertoo vähän näist viikonloppusuunitelmist, mutta ku Chiles ollaan ni voi olla et nää muuttuu ihan täysin mut toivotaan et pysyis suunnilleen tällasena. Elikkä perjantaina ois yhden meijän koululaisen synttärit. En tunne sitä, mut jos Valentina menee ni mä meen sit sen mukaan. Sit lauantaina on joku meijän koulun järjestämä perhepäivä (kuullostaa tosi hyvältä! ahahahah) ni sinne mennään aamupäivällä ja syödään lounas siellä. Iltapäivällä koko muu perhe lähtee kylpyläään ja jihuuuuu jään kotiiin!!! Ei siis sillä et ois sinne kylpyläänki kiva mennä, mut ku me oltais siel sunnuntai-iltaan asti ni mun konsertti menis sivu suun. Sain siis jäädä kotiin. Täs on viel kauheet järjestelyt kun sit oon yksin tääl yötä. Meen ehkä jollekki kaveril yöks tai sit pyydän tänne jonkun. Näiden mielestä on siis ylipelottavaa olla yksin kotona yötä. 

Lauantaipäiväks on luvattu lämmintä, ni aattelin pyytää tyyppei meijän uima-altaalle. Wuhuuu. Sitten vihdoin kaiken ton jälkeen koittaa sunnuntai ja lähdetään aamulla heti Valentinan kans sinne konserttiin ja sit kaikki menee superhyvin ja ollaan ilosia.. Sinne tulee vaik mita hyviä bändejä, oon nyt yrittäny harjotella jotain biisejä ulkoo että ois siel kiva laulaa mukana. Konsertin jälkeen jäädään luultavasti valentinan tädin luo yöks, koska se asuu siellä Santiagossa! Jihuu 😀

Huomaakste, että mä tsemppaan tän kirjottamisen kans. Toi Helena, virolainen vaihtari, hoputtaa mua kirjottaa tänne ku kerroin sille etten ikinä saa aikaseksi. Kyl tiiän että tätä on sit niin kiva lukee itekki vuoden jälkeen, vaikkei kukaan tätä nyt lukiskaan.

Chauchau, AlliUusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla