Spirit Week

27.02.2014 YFU

Oona, USA

Ajattelin kertoa viime viikosta, joka oli meidän koulun snowcoming-viikko eli spirit viikko. Jokaiselle päivälle oli oma pukeutumisteema, ja lähes joka ilta oli korispeli, johon oli myös oma pukeutumisteema. Viikon kruunasi pep rally, sekä winterfest korispeli ja tanssiaiset.

Pieni peruutus vielä ajassa taaksepäin. Ennen tätä viikkoa oli vielä ystävänpäivä perjantaina, ja koko koulu oli kyllä täynnä kaikenmaailman ällöpinkkisöpöilyä. Ihmisiä oli tilattu laulamaan toisille ihmisille luokkiin, ja keksejä ja suklaata tuli kaikkialta. Täällä se tuntui olevan suurempi juttu kuin Suomessa, mikä ei varmaan tullut yllätyksenä. Oon niin kiitollinen kaikista ystävistä täällä ja siellä rapakon toisella puolella!

Tällä viikolla meidän koulun pukeutumisteeman päivinä olivat seuraavat:

Maanantai – President day
Pukeudu kuten poliitikko tai presidentti. Monet olivat pukeutuneet jenkkiväreihin ja amerikanlippukuosiin, sekä vähän asiallisempiin vaatteisiin.

Tiistai – Why is this in my closet?
Ei ihan tullut otettua Suomesta mitään jäätävimpiä vaatteita, joten päätettiin futistyttöjen kanssa kaikki laittaa päälle pyjamat. Tässä tulikin pikku juonenkäänne, kun tiistaiaamuna ilmotettiin että oli snow day (part 8).

Keskiviikko – Nike/Adidas/Reebok day
Tänä päivänä sitten yhdistettiin tiistai ja keskiviikko, eli osa pukeutui hirveimpiin rätteihin joita kaapista löytyi, ja osa urheiluvaatteisiin. Itse heitin adidaksen tuulitakin päälle!

Torstai – Navy & White
Torstaina kaikki pukeutuivat koulun väreihin. Pukeuduin mun ihan super rakkaaseen Class of 2014 -huppariin.

Perjantai – Dress like a staff member
Kukaan mun opettajista ei pukeudu mitenkään kovin radikaalisti, joten pukeuduin ihan normaaliin asuun. Oli kyllä ihan älyttömän hauskaa kuinka jotkut oli panostaneet tähän. Anatomian tunnilla yks poika oli leikannut hiukset opettajan hiusmallin mukaan, pukeutui lähes täsmälleen samaan asuun ja sitten meni istumaan sinne open tuolille ja vastas puhelimeen kuten meidän opettaja hahaha.

Torstaina oli pep rally, jossa koulun henki oli ihan huipussaan. Freshmanit, sophomored, juniorit ja seniorit ovat kaikki omassa sektiossaan. Siellä mentiin kaikkia erilaisia kilpailuja luokkien välillä, hoilattiin koulun laulua niin että ääni lähti ja esiteltiin winterfest court, eli he joita äänestetään winterfest kuningattareksi ja kuninkaaksi. Myös meidän koulun opettajat heittivät ihan yllätys tanssiesityksen Macklemoren tahtiin. Tällaisissa hetkissä mukana oleminen saa aina niin onnelliseksi ja on kyllä sitä Amerikkaa parhaimmillaan.

Perjantaina illalla menin koulun korispeliin, jossa oli melkein koko koulu paikalla. Korispelaajat kävelivät kentälle vanhempiensa ja lemppariopettajien kanssa, ja winterfest prinssi, prinsessa, kuningas ja kuningatar julkistettiin. Olin niin super onnellinen kun mun yks parhaimmista ystävistä täällä, Jillian, valittiin prinsessaksi.
Peli oli niin jännittävä, ihan täydellinen peli snowcoming peliksi. Lopulta sitten hävittiin yhdellä pisteellä, mutta koulun joukkuetta jaksettiin kannattaa ihan loppuun asti. Sen jälkeen oli tanssiaiset, ne eivät olleet formal, joten kaikilla oli ihan tavalliset vaatteet päällä. Meidän koulun homecoming tanssiaiset olivat niin huonot, että olin päättänyt olla menemättä näihin, mutta sitten mut ylipuhuttiin mukaan. Oon kyllä tyytyväinen että menin, koska lopulta siellä oli kyllä tosi hauskaa. Kaikki vaihtarit varmaan ymmärtää mitä tarkotan, kun sanon että tanssityyli täällä on niin erilaista 😀

Lopuksi on vielä pakko kertoa vähän futiskuulumisia! Me ollaan reenattu suoraan sanottuna ihan hulluna. Try outit futikseen ovat kolmen viikon päästä, ja siinä sitten määräytyy tuleva joukkue: Varsity (parempi edustusjoukkue) tai JV (junior varsity – ns. ”huonompi joukkue” vaikka ei se huono ole). Mun tavoitteena on päästä varsityyn, vaikka tiedän, että kaudesta ei oo tulossa helppo ja reenit taitaa olla kolme tuntia joka päivä koulun jälkeen. Joka kerta kuitenkin reenatessa näitten tyttöjen kanssa tunnen, että oon kokemassa parhaita hetkiä täällä. Ollaan joukkueena niin tiivis, kaikki samanhenkisiä ja meillä on keskenään niin hauskaa. Jos tota reenimäärää pitäis tehdä yksin, niin en ikinä pystyisi. Se motivaation taso nousee niin paljon kun ollaan yhdessä.

Iki-ihana piip-testi juostiin 5 viikkoa sitten ja uudestaan tällä viikolla, ja mun fitness-taso oli noussut 2.5 tasoa. En kyllä ihmettele yhtään tolla reenimäärällä. Oon aivan tosi ylpeä itsestäni, enkä kyllä ollut ainoa jonka taso oli noussut huimasti. Lupaan kertoa teille sitten kaiken try outeista ja siitä että kumpaan joukkueeseen tieni vie.Uusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla