Urheiluntäyteistä elämää

06.02.2011 YFU

Aika kuluu niin nopeasti. Nyt on jo helmikuu, mihin se tammikuu katosi??? Ensimmäistä kertaa elämässäni voin vain sanoa etten halua kesän tulevan koskaan. En halua kesää, tai kesälomaa, haluan pysäyttää ajan… Tämä on minun paikkani, tänne kuulun.
 
Olen vihdoin päässyt eroon leimasta jonka sain Suomessa. Enää en ole nyhvä, tylsä, tai nörtti. Vihdoin olen oma itseni. Minkä lisäksi, en tiedä, päivä päivältä rakastun tähän maahan enemmän ja enemmän. Perheenvaihto on ollut yksi parhaista ja vaikeimmista asioista. Tämä uusi perhe on aivan mahtava, minkä lisäksi se on syventänyt ystävyyssuhteitani ystävääni/siskooni Courtneyyn ja hänen parhaasen ystäväänsä Samiin. Myös Alec, hostveljeni, ja Zack, hostserkkuni, ovat aivan mahtavia. Viikonloput kuluvat leffoja katsellen ja sohvalle simahtaen.
 
Viikko sitten koulusta kotiin tulessamme totesin miten lämmintä ulkona on. Saatoin kävellä hupparissa, eikä t-paidassakaan ollut turhan kylmä. No, sitten tulikin tämä viikko, ja ”suuri lumimyrsky”. Lunta tuli jopa 15 cm, ja pakkastakin oli -20 celsius astetta. Tämähän oli aivan mahdottoman kamalaa, joten koulu olikin suljettuna kaksi päivää. Sama käytäntö Suomeen, eikä koulua tarvitsisi käydä koko talvena…
 
Porilainen Oona on coloradolaisen high schoolin vaihto-oppilas. Linkki Oonan omaan blogiin löytyy linkkilistasta. 
 
Joten katselimme leffoja, kävimme salilla ja…ja pääsin katsomaan NBA peliä. Teille jotka ette tiedä, NBA on koripallon parasta liigaa, ja vaikken suuri fani olekaan, huh huh, upea kokemus. Itse asiassa, koripallo on noussut kakkos suosikiksi, heti jääkiekon jälkeen. Koulumme joukkuueen kotiottelut olen käynyt katsomassa, joka ikisenJ. Ja no, koripallo on… INTENSE:DDD
 
Mitäs muuta… Arkea Ameriikassa, siivousta ja läksyjä, kokeita ja kavereita. Itse asiassa minulla on vihdoin sosiaalinen elämä, ja yhä koitan totutella huomioon jota saan pojilta. Outoa, Suomessa yksi poika vuodessa, täällä, no huh huh, kai se on se aksentti ja ulkomaalaisuus;)
 
Tänään sitten luvassa jalkapallon suurin tapahtumaJ SUPERBOWL!!!! Sami, ystäväni, taitaakin tulla meille katosmaan peliä, ja pakko hänen vuokseen laulaa: ”Black and yellow, black and yellow” GO STEELERS!!!:D Itselläni ei ole suosikkia, joten kyllä sitä kaverin joukkuetta kannustetaan.
 
Ensi kertaan, kaikkea hyvää sinne lumiseen Suomeen, täältä osittain lumisesta Coloradosta:D
 
Oona Lammi


Uusimmat blogit

04.03.2015 Florida Lue lisää »
26.02.2015 Eroja Lue lisää »
28.02.2014 Berlin Lue lisää »
22.12.2011 Lue lisää »

    Vaihto-oppilaita maailmalla