Colored Glasses -koulutus

Haluatko viettää päivän oppien ja pitäen hauskaa YFU-porukalla? Kiinnostaako muun muassa kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen ja maailmankansalaisuuden aiheet? Haluatko oppia uutta tai kerrata ja syventää valmiiksi jo oppimaasi niihin liittyen, ja viedä itsesi uudelle tasolle työpajojen fasilitaattorina? Kaipaatko elämääsi pitkän tauon jälkeen sitä kuuluisaa YFU-spiritiä?

Koulutus on tarkoitettu niin ensi kertaa vapishommiin lähteville rettareille, kuin myös kaikille vapiksille, jotka haluavat päästä oppimaan tai kertaamaan taitojaan Coloured Glasses -työpajojen parissa.

Jos vastasit kyllä, lähde mukaan Coloured Glasses-koulutukseen sunnuntaina 9.10.! Vihdoin, vuosien tauon jälkeen on aika kiillottaa jokaisen uniikit elämänmittaisen oppimisen lasit. Koulutus on tarkoitettu niin ensi kertaa vapishommiin lähteville rettareille, kuin myös kaikille vapiksille, jotka haluavat päästä oppimaan tai kertaamaan taitojaan Coloured Glasses -työpajojen parissa. Koulutus on CG:n konseptiin perehtymisen lisäksi hyödyllinen kaikille, jotka haluavat kehittyä esimerkiksi valmennusten työpajojen vetäjänä. Perinteisen YFU-koulutuksen tyyliin tarkoitus ei ole keskittyä pelkkään teoriaan, vaan ennen kaikkea pitää yllä rento fiilis, ja oppia yhdessä pohtien ja keskustellen!

MITÄ: Coloured Glasses -koulutus

MILLOIN: Su 9.10.2022 klo 9-16:30

MISSÄ: YFU:n toimistolla (Pohjoinen Hesperiankatu 13 B 14, 00260 Helsinki)

KENELLE: Ensi kertaa YFU:n vapishommiin lähteville ja uutta oppia ja kertausta haluaville kokeneemmille vapiksille

MITÄ MAKSAA: Ei mitään! YFU korvaa matkakulut, lounaan sekä snackseja päivän aikana!

MITEN MÄ PÄÄSEN MUKAAN: Klikkaa alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu!

Kaikissa kysymyksissä laita viestiä Annikalle: atermonen1@gmail.com . Nähdään koulutuksessa!

“Mutta hei! Ei mulla ole mitään tietoa mikä on Coloured Glasses?” Ei hätää, tässä lyhyt tiivistelmä:
Coloured Glasses on hanke, jossa edistetään erilaisten ihmisten samanarvoisuutta YFU:n arvojen mukaisesti. Coloured Glasses- työpajoissa pyritään parantamaan nuorten valmiuksia toimia kulttuurienvälisissä kohtaamisissa ja konflikteissa. Näissä työpajoissa nuoret saavat mahdollisuuden turvallisessa ympäristössä pohtia suvaitsevaisuutta, stereotypioita, rasismia ja globaalia vastuuta.

Lisää artikkeleita