Endariin vetäjäksi tai tiimiläiseksi

Tule mukaan valmentamaan Suomessa olevia ulkomaalaisia vaihto-oppilaita heidän kotimaahan paluuseen. Endari, eli End-of-year-orientation, on yhden päivän tilaisuus, joista toinen järjestetään Tampereella ja toinen Helsingissä, 6. ja 7. toukokuuta.

Endari on loistava mahdollisuus harjoitella valmentamista, siksi myös uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleet. Päivän aikana vaihtarit käyvät läpi vaihtovuosikokemustaan, mitä ovat oppineet ja miten vuosi on heitä muuttanut. Elämä Suomessa jää taakse ja kotiväen tapaaminen jännittää, keskustellaan myös siitä. Saat meiltä ohjeet valmennukseen, lisää voit ammentaa omasta kokemuksestasi.

Tule tiimiläiseksi tai vetäjäksi joko molempiin tilaisuuksiin tai vain toiseen. YFU luonnollisesti korvaa matkakustannukset. Valmennus kestää 5-6 tuntia ja sen lisäksi tiimiläisillä on muutama tunti etukäteisvalmisteluja.

Tämä on vaihto-oppilaiden viimeinen yhteinen tilaisuus. Tulethan mukaan tekemään siitä kiva päivä! Ilmoita kiinnostuksestasi meilitse Kirsille, kirsi.hanhirova@yfu.fi , 15.4. mennessä!

Similar Posts