Hakuaika lukuvuodelle 2022-2023 alkanut!


Haluaisitko lähteä maailmalle hankkimaan kielitaitoa, kansainvälisiä kokemuksia ja uusia ystäviä? Hakuaika YFU-vaihtariksi lukuvuodelle 2022-23 on käynnistynyt.  

Myös poikkeuksellisena aikana kannustamme elämään mahdollisimman normaalisti ja laittamaan hakuprosessin käyntiin, jos vaihtovuosi on haaveena. Vaihto-oppilaaksi on mahdollista lähteä vain kerran elämässä lyhyenä ajanjaksona. Hakulomakkeen täyttäminen ja haastattelussa käyminen eivät velvoita mihinkään, vaan voit niillä varata paikkasi ja miettiä lähtöä rauhassa. Paikat kohdemaihin myönnetään hakujärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Hakeminen ei sido vielä mihinkään ja se on täysin ilmaista.

Löydät vaihtohakemuksen tästä

Maailma odottaa – käy katsomassa, minne voit lähteä vaihto-oppilaaksi.

Kohdemaasivuiltamme löydät tarkempaa tietoa eri vaihtoehdoista. Käy tutkimassa, mikä maa tuntuisi sinulle sopivimmalta. Haluatko lähteä toiselle puolelle maapalloa vai tutustua pintaa syvemmältä jonkin Euroopan maan kulttuuriin ja kieleen?

Vielä ehtii hakea myös vaihtoon lukuvuodelle 2021-2022! Useissa maissa on vielä oppilaspaikkoja jäljellä, kysy lisää YFU:n toimistolta.

Vaihto-oppilasasioissa voit olla yhteydessä toimistoomme, puh. 09-6226 130 tai yfu.finland@yfu.fi. Autamme sinua mielellämme! Maailma odottaa – käy katsomassa, minne voit lähteä vaihto-oppilaaksi.

Voit myös tilata sähköisen tietopaketin tästä.