Infowebinaari isäntäperhetoiminnasta kiinnostuneille ti 3.5. klo 18

Kiinnostaako sinua ja perhettäsi ryhtyä isäntäperheeksi Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle? Haluatko ottaa perheeseesi ulkomailta tulevan nuoren ja opastaa häntä suomalaiseen elämäntapaan?  

Arjen jakaminen vaihto-oppilaan kanssa on rikastuttava ja ainutlaatuinen kokemus, josta saa uutta näkökulmaa myös omaan kulttuuriin ja äidinkieleen. Toimimalla isäntäperheenä tuet samalla nuoren kasvua kansainvälisyyteen. Haemme isäntäperheiksi tavallisia ja monenlaisia suomalaisia perheitä, joilla on aito halu tutustua vaihto-oppilaaseen sekä tukea häntä kielen oppimisessa ja kulttuuriin tutustumisessa.

Infotilaisuudessamme saat hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa YFU:sta, isäntäperheenä toimimisesta ja elämästä vaihto-oppilaan kanssa. Tiistain infossa mukana Tiina Viman. Tiina on ollut isäntäperheenä ja toiminut myös tukihenkilönä monelle nuorelle. Lisäksi hänen oma tyttärensä oli vaihto-oppilaana Aasiassa.

Ilmoittaudu mukaan tiistaina 3.5.2022 klo 18 pidettävään webinaariin. Webinaari kestää noin tunnin, eikä osallistuminen sido sinua vielä mihinkään.

Jos et ehdi mukaan tiistain webinaariin, ei hätää, seuraavat webinaarit järjestämme keskiviikkona 18.5. ja tiistaina 7.6.

Lisää artikkeleita