Isäntäperheeksi elokuussa? Ilmoittaudu nyt!


Onko teillä tyhjä huone syksyllä? Haluaisiko lapsenne kansainvälisen sisaruksen? Etsimme isäntäperheitä elokuussa Suomeen saapuville vaihto-oppilaille. Oppilaita saapuu eri puolilta maailmaa, mm. Ranskasta, Italiasta, Saksasta, Belgiasta, Latviasta, Slovakiasta, Kiinasta, Thaimaasta, Japanista, Uruguaysta ja USA:sta. Nuoret ovat 15-18 -vuotiaita ja he malttamattomana odottavat tutustumista tulevaan suomalaiseen perheeseensä, Suomen luontoon, koulujärjestelmään ja toivovat lisäksi näkevänsä pohjoisen revontulet. YFU:n isäntäperheet kaikkialla maailmassa ovat tavallisia paikallisia perheitä. Kannustamme mahdollisimman monenlaisia perheitä mukaan ympäri Suomen!

Kun avaat kotisi ulkomaiselle vaihto-oppilaalle, maailma tulee luoksesi sen sijaan, että matkustaisit itse ulkomaille. Vaihto-oppilas kansainvälistää sekä kotia että koulua, ja auttaa näkemään oman arjen sekä kulttuurin uusin silmin. Sekä perhe että vaihto-oppilas jakavat yhdessä unohtumattoman kokemuksen, ja parhaassa tapauksessa jäävät elinikäisiksi ystäviksi.

Uskaltaako isäntäperheeksi ryhtyä näin korona-aikaan?

Lue lisää ja ilmoittaudu isäntäperheeksi

Täytä isäntäperhehakemus

Millaista on toimia ulkomaisen vaihto-oppilaan isäntäperheenä? Lue isäntäperheidemme kokemuksista

Ryhdy isäntäperheeksi tai houkuttele mukaan ystävä- tai naapuriperhe, joka ei vielä ole löytänyt tätä mukavaa tapaa kansainvälistyä! Lisätietoja: Kirsi-M Hanhirova, p 044 7622 613, kirsi.hanhirova@yfu.fi