Ilmoittaudu isäntäperheiden infotilaisuuteen

Miksi ryhtyä vaihto-oppilaan isäntäperheeksi? Millaista on toimia isäntäperheenä? Miten isäntäperheeksi pääsee?

YFU:n isäntäperheinfossa pääset hankkimaan vastaukset sinua mietityttäviin kysymyksiin. Tapaat asiantuntijoitamme, joilta saat tärkeää tietoa isäntäperheenä toimimisesta, käytännön järjestelyistä, YFU:n toimintaperiaatteista sekä valmennuksista ja muusta tarjoamastamme tuesta. Paikalla on yleensä myös isäntäperheenä toiminut henkilö jakamassa kokemuksiaan. Näin saat hyvän kuvan siitä, millaista arki vaihto-oppilaan kanssa voi olla.

  

Järjestämme isäntäperheinfot webinaareina käyttämällä Teams-sovellusta. Voit seurata webinaaria ja kysyä sinua kiinnostavista asioista vaikka omalta kotisohvaltasi! Ilmoittautuneet saavat webinaariin liittymislinkin sekä tarkemmat ohjeet sähköpostitse. Tilaisuus kestää noin tunnin. Tilaisuutta ei nauhoiteta.

Tervetuloa mukaan isäntäperhewebinaariin!

Ilmoittaudu infoon viimeistään samana päivänä kuin info järjestetään klo 15.00 mennessä. Lähetämme sinulle Teams-kutsun webinaariin sähköpostitse ennen infon alkua.
Annan YFU:lle luvan kerätä, käyttää ja säilyttää henkilötietojani. YFU voi käyttää antamiani tietoja suoramarkkinointiin ja markkinointiviestintään. Voin päivittää tietoni tai peruuttaa suostumukseni ottamalla yhteyttä yfu.finland@yfu.fi.