Ilmoittaudu isäntäperheiden
infotilaisuuteen

Kuka voi toimia vaihto-oppilaan isäntäperheenä?
Millaista on toimia isäntäperheenä? Miten isäntäperheeksi pääsee?
Miksi isäntäperheeksi yleensä kannattaa ryhtyä?

YFU:n isäntäperheinfossa pääset hankkimaan vastaukset sinua mietityttäviin kysymyksiin. Tapaat asiantuntijamme, jolta saat tärkeää tietoa isäntäperheenä toimimisesta, käytännön järjestelyistä, YFU:n toimintaperiaatteista sekä valmennuksista ja muusta tarjoamastamme tuesta. Paikalla on yleensä myös isäntäperheenä toiminut henkilö jakamassa kokemuksiaan. Näin saat hyvän kuvan siitä, millaista arki vaihto-oppilaan kanssa voi olla.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan

Järjestämme isäntäperheinfot webinaareina käyttämällä Teams-sovellusta. Voit kysyä sinua kiinnostavista asioista vaikka omalta kotisohvaltasi! Voit tulla mukaan matalalla kynnyksellä vain kuuntelemaan, tai kysyä aktiivisesti sinua kiinnostavia kysymyksiä.

Ilmoittautuneet saavat webinaariin liittymislinkin sekä tarkemmat ohjeet sähköpostitse. Tilaisuus kestää noin tunnin. Tilaisuutta ei nauhoiteta.

Isäntäperhewebinaariin osallistuminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Tervetuloa mukaan isäntäperhewebinaariin!

Kesän aikana infot järjestetään tarpeen mukaan, tai suoraan puhelimitse. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä!

Annan YFU:lle luvan kerätä, käyttää ja säilyttää henkilötietojani. YFU voi käyttää antamiani tietoja suoramarkkinointiin ja markkinointiviestintään. Voin päivittää tietoni tai peruuttaa suostumukseni ottamalla yhteyttä yfu.finland@yfu.fi.