Kansainvälisty kotona 2020 –hae isäntäperheeksi!


Haluatko nähdä Suomen toisin silmin? Elokuussa 2020 Suomeen saapuu noin 70 ulkomaista vaihto-oppilasta ympäri maailmaa, jotka etsivät suomalaisia isäntäperheitä ja odottavat innolla vaihtovuottaan Suomessa. Oppilastiedot tulevat jo tammikuussa 2020 – voit ilmoittautua isäntäperheeksi jo nyt, ja hyväksymisen jälkeen pääset tutustumaan saapuviin nuoriin oppilasesittelysivuillamme!

Lue lisää YFU:n isäntäperhetoiminnasta

Etsimme isäntäperheitä ympäri Suomen. Isäntäperheenä toimivat niin avioparit, avoparit, sateenkaariperheet kuin yksinhuoltajat. Perheessä voi olla leikki-ikäisiä, teini-ikäisiä, jo aikuisia lapsia, tai ei lainkaan omia lapsia. Tärkeintä on vapaaehtoisuus ja aito motivaatio tutustua ulkomaalaiseen nuoreen ja ottaa hänet osaksi perhettä. Oppilaat käyvät vuoden aikana lukiota ja opettelevat suomen tai ruotsin kieltä.

”Kannattaa ehdottomasti avata kodin ovet ulkomaalaiselle nuorelle, jos siihen suinkin on itsellä mahdollisuus. Tunnelma perheessä on koko vuoden kansainvälinen. Se on ihanaa! Ja mikä parasta, meillä on nyt enemmän lapsia perheessä. Vaihto-oppilaastamme tuli ehdottomasti perheenjäsen.” – Riikka ja Mikko Kuoppala, YFU:n host-vanhemmat Kittilästä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ohjelmakoordinaattori Kirsi-Marja Hanhirovaan, puh. 09-6226 1317, kirsi.hanhirova[at]yfu.fi.

Ilmoittaudu isäntäperheeksi

Lue Kuoppaloiden joulusta vaihto-oppilaan kanssa

Lue lisää isäntäperheiden kokemuksia

Hae isäntäperheeksi