Kouluvierailutiimiin?

Olisiko sinusta kiva kertoa vaihtarikokemuksestasi koululaisille?

Olemme saaneet useamman kutsun kouluvierailuille suoraan yläasteiden opoilta. Ysiluokkalaisten opon tunneille kaivataan kokemuksia vaihto-oppilasvuodesta.

Etsimme tällähetkellä kiireellisesti vapiksia esittelemään vaihto-oppilastoimintaa etenkin Espoon Kristilliseen Kouluun (ma- ja ti- iltapäivät) sekä Helsingin Normaalilyseoon (ma-aamu ja pe-iltapäivä).

Lisäksi haemme tiimiä järjestämään ja organisoimaan kouluvierailuja yläasteille nyt alkuun huhti-toukokuun 2023 aikana, ja jatkossa myös ensi lukuvuodeksi. Tämä vapishomma sopii hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle nuorelle vapikselle, tai jos opiskelusi tai työsi aikataulut joustavat hyvin ja sinulla on vapaata aikaa päivällä koulutuntien aikaan. Nyt meihin yhteydessä olleet koulut sijaitsevat kaikki pääkaupunkiseudulla, mutta kouluvierailuja ja esittelyjä voi järjestää missäpäin Suomea tahansa. Korvaamme aiheutuneet kulut.

Odotamme sinulta, että:

  • Osaat kertoa vaihtarivuodestasi innostavasti ja 15-vuotiaille sopivalla tyylillä.
  • Olet itse yhteydessä yläasteiden opoihin ja sovit tapaamiset heidän ja omien aikataulujesi mukaan.
  • Voit valmistella oman esityksesi – saat meiltä kyllä valmiin PowerPoint-pohjan, logoja, valokuvia ja tekstipohjia, mutta esityksestä tulee “omasi” kun muokkaat sen itsellesi sopivaksi.
  • Käyt pitämässä vaihtaritunnin paikan päällä koululla.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, olethan yhteydessä Annaan: anna.saastamoinen@yfu.fi

Similar Posts