MIDARILLE VETÄJÄKSI TAI VAPAAEHTOISEKSI!

Mitä?

Oletko sinä juuri etsimämme vapaaehtoinen yhdelle vuoden tärkeimmälle valmennusleirille – Midariin? Midari on yksi YFU:n vuoden antoisimmista valmennusleireistä. Ulkomaalaiset vaihto-oppilaat ovat olleet silloin Suomessa noin puolet vaihto-oppilasvuodestaan. Etsimme midariin vapaaehtoisia sekä tapahtuman vetäjiksi ja tiimiläiseksi!

Missä?

Midarit järjestetään leirikeskus Anjalassa.

Milloin?

Midarin ajankohta on 20.-22.1.2023.
Sitä ennen mukaan tulevalle tiimille järjestetään viikonlopun kestävä koulutus.

Haemme valmennukselle vetäjiä ja tiimiläisiä

Vetäjien tehtävänä on:

– Valita sopiva valmennustiimi ja kouluttaa heidät

– Suunnitella ja toteuttaa valmennus yhdessä tiimin kanssa

– Osallistua toimiston kanssa yhdessä käytännön järjestelyihin

– Vastata viestinnästä valmennustiimin, YFU:n toimiston ja sovittaessa valmennukseen osallistuvien oppilaiden ja vanhempien kanssa.

Vetäjiltä odotamme, että he ovat olleet aiemmin mukana valmennusleireillä vapaaehtoisena, ovat innokkaina luotsaamassa valmennustiimiä, ovat järjestelmällisiä ja heillä on YFU asennetta.

Valmennustiimiin haemme:

Valmennustiimiin haemme uusia innokkaita oppijoita ja jo valmennuksista kokemusta saaneita kokeneempia vapiksia kehittämään esiintymis- ja kouluttajataitojaan. Tiimiläiset vetävät work shopit ja one to one –keskustelut vaihtareille, sekä ovat mukana vapaa-ajan ohjelman järjestämisessä. Tiimivalinnoissa huomioidaan, että saadaan sopiva tasapaino eri kielten osaajia ja riittävä määrä kokeneempia valmennuksissa olleita.

Tule mukaan!

Vapaamuotoiset hakemukset voit laittaa osoitteeseen riikka.seppala(at)yfu.fi tai kirsi.hanhirova(at)yfu.fi 28.11. mennessä. Muista laittaa hakemukseen oletko hakemassa vetäjäksi vai tiimiläiseksi.

Lisää artikkeleita