Suomen YFU:n hallitukseen etsitään uusia jäseniä


Haluatko vaikuttaa Suomen nuorten kansainväliseen tulevaisuuteen? Suomen YFU etsii asiantuntijoita järjestön hallitukseen 1.1.2019 alkavalle kaudelle. Hallituskausi on kolmivuotinen ja vuositasolla hallituksen kokouksia on arviolta viisi.

Oletko etsimämme asiantuntija? Etsimällämme henkilöllä on joko YFU:n tai muun toiminnan kautta kertynyttä kokemusta ja/tai asiantuntijuutta vapaaehtoistoiminnasta, markkinointiviestinnästä, taloushallinnosta tai varainhankinnasta. Hakemamme henkilö on kiinnostunut yleishyödyllisen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman järjestön toiminnan kehittämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen ja utelias perehtymään uusiin asioihin ja valmis sitoutumaan tehtävääsi hallituskaudeksi. Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen kansainvälistämistyön edelläkävijänä hyvin johdetussa organisaatiossa sekä ainutlaatuisen verkoston eri alojen ammattilaisten, eri maiden suurlähetystöjen ja kansainvälisen YFU:n organisaatioiden parissa. Tarvitsemme nyt erityisesti taloushallinnon asiantuntemusta hallitustyöskentelyn tueksi. Oma vaihto-oppilaskokemus ei ole hallitustyöskentelyssä välttämätöntä, mutta se ja muu kansainvälinen kokemus lasketaan hakijalle eduksi.

Hallituksen tehtäviin kuuluu YFU:n strategian linjaaminen sekä operatiivisen toiminnan tukeminen. Hallitus on 9-jäseninen. Lisäksi hallituksen jäsen voi olla mukana työvaliokunnassa ja erilaisissa työryhmissä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Hallituksen jäsenenä osallistut aktiivisesti myös yhteistyö-ja varainhankintaverkoston rakentamiseen.

Jos haluat päästä vaikuttamaan, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10 mennessä sähköpostitse osoitteeseen elina.talonen@yfu.fi. Liitä mukaan myös CV:si. YFU:n hallituksen nimitystoimikunta valmistelee esityksen uusista jäsenistä yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka valitsee uudet hallituksen jäsenet kokouksessaan 29.11.

Lisätietoja voit kysyä YFU:n hallituksen nimitystoimikunnan jäseniltä:
Mona Marin, mona.marin@capgemini.com

Oona Lilja, oona.lilja@whitecase.com

Lauri Kärnä, lauri.karna@neste.com

tai toiminnanjohtajalta Elina Talonen-Lintunen, elina.talonen@yfu.fi, puh. (09) 6226 130.