Tukihenkilökoulutus: kun kiukuttaa!

Lauantaina 13.8. klo 10-16.30

Elokuussa tukihenkilöillä ja kaikilla tukihenkilötoiminnasta kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua todella mielenkiintoiseen koulutuswebinaariin.

Tukihenkilökoulutuksen aamupäivän aiheena on agressio, ja se on avoin kaikille osallistujille.

Aihetta käsitellään aamupäivässä sekä yleisestä, että isäntäperheiden ja vaihto-oppilaiden näkökulmasta. Pysähdytään mm. seuraavien kysymysten äärelle: Kuinka käsitellä omaa agressiota ja kiukkua, kuinka suuttua ja riidellä, kun perheessä asuu uusi perheen jäsen? Kuinka tukea ja kohdata nuoren agression tunteet silloin kun nuori on samalla vieras ja perheen jäsen.

Asiantuntijana aamupäivässä on Heli Pruuki. Hän on pariterapeutti, perhepsykoterapeutti ja teologian tohtori sekä tietokirjailija, joka on kirjoittanut erityisesti tunnetaidoista ja perheen ihmissuhteista. Pruuki on kirjoittanut mm.  Prinsessa ja herne nenässä -lastenkirjan, yhdessä Päivi Nurmen kanssa julkaistun Vanhemman kiukkukirjan sekä yhdessä Terhi Ketola-Huttusen kanssa julkaistun kirjan Vihainen nainen: hyvä paha agressio.

Lounaan jälkeinen osio on kaikille syksyllä tukihenkilönä toimiville vapaaehtoisille. Polkaisemme yhdessä käyntiin uuden vaihtovuoden ja käymme läpi uudet toimintatavat yhteydenpidossa isäntäperheeseen ja vaihto-oppilaaseen vaihtovuoden aikana.

Tervetuloa uudet ja aiemmin tukihenkilönä toimineet!

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen kirsi.hanhirova@yfu.fi .

Jos haluat toimia tukihenkilönä syksyllä, laitathan viestiä Kirsille !

Lisää artikkeleita