Tule mukaan Lähtis-valmennukseen!

YFU:n vuosi 2023 on saatu käyntiin valmennuksien osalta. Perinteinen Midari-valmennus Anjalassa pidettiin upean valmennustiimin ja vetäjien voimin tammikuussa. Kiitos koko vapistiimille.

Vuoden isoin valmennus ja YFU-tapahtuma on syksyllä vaihtoon lähtevien Lähtövalmennus eli Lähtis toukokuussa Virroilla. Tässä valmennuksessa haluat vapaaehtoisena ehdottomasti olla mukana!

Lähtövalmennuksessa pääset jakamaan omia kokemuksiasi vaihto-oppilasvuodestasi ja antamaan tärkeitä ohjeita ja vinkkejä vaihto-oppilasvuotensa aloittaville.  Valmennuksessa konkretisoituu YFU-spirit. Sinulle valmennus antaa mahdollisuuden oppia projektinhallintaa, viestintää, work shoppien vetämistä ja valmentamista. Kaikki nämä ovat hyviä taitoja opiskelussa ja työelämässä. Lisäksi saat viettää mukavaa aikaa muiden yfulaisten kanssa.

Voit olla juuri palannut rettari tai kokenut konkari, kunhan sinulta löytyy runsaasti motivaatiota tehdä tästä leiristä paras mahdollinen oppilaille ja vapaaehtoisille.

Haemme kokenutta johtotiimiä ja sen lisäksi heille muutamaa oikeaa kättä sekä maaeksperttejä sessioihin vetäjiksi. Muistathan, että kaikissa rooleissa olet vastuullisessa tehtävässä koko valmennuksen ajan ja toivomme sitoutumista tehtävään. Valmennusta edeltää valmistelu- ja suunnitteluvaihe sekä koulutusviikonloppu.
 
Tarvitsemme kohdemaaexperttejä myös vanhempien valmennukseen kesäkuussa. Hakulomakkeessa kysytään tarkemmin mihin olet hakemassa, haetko molempiin valmennuksiin, vai vaan toiseen.

Lähtövalmennukseen kokoamme parhaan tiimin, jossa on osaamisen ja motivaation lisäksi mahdollisimman hyvin edustettuna kaikki kohdemaat. Hae siis mukaan, jos olet ollut esim. USA:ssa, Italiassa, Kanadassa, Espanjassa, Australiassa, Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Itävallassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Norjassa, Argentiinassa, Chilessä, Ecuadorissa, Uruguayssa tai Etelä-Afrikassa! Ja hae mukaan, vaikka et olisi ollut missään näistä maista! Mukaan mahtuu noin 15 vapaaehtoista.
 

26.1.-27.2.

Ilmoittautuminen valmennustiimiin alkaa NYT ja päättyy 27.2.2023

22.-23.4.

Alustava ajankohta – hae mukaan vaikka tämä aika ei sopisi sinulle, voidaan sopia uusi aika kun tiimi on saatu kokoon.

19.-21.5.

Lähtövalmennus Virroilla 19.-21.5.2023

toukokuun loppu

Vanhempien valmennus webinaarina toukokuun lopussa kahtena iltana.

 
Jos sinulla on kysymyksiä, voi laittaa viestin riikka.seppala@yfu.fi tai soittaa 044 722 1945.
 
Hakemuksia odotellen
 
Riikka, Sofia, Hanna ja Anna

Similar Posts