|

Työharjoitteluun yfulle?

Ympäri maailman YFU tekee työtä suvaitsevaisuuden puolesta poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomana, voittoa tavoittelemattomana vaihto-oppilas- ja kansainvälisyyskasvatusjärjestönä. Ajattelemme, että avartamalla nuorten maailmankuvaa pystymme murtamaan ennakkoluuloja ja syventämään kansojen välistä ymmärrystä. Tavoitteenamme on, että ketään ei syrjittäisi ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, kansallisuuden tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Etsimme nyt kahta reipasta harjoittelijaa YFU:n toimistoon Helsingissä osaksi tiimiämme. Harjoittelupaikoista toinen suuntautuu markkinointiviestinnän ja vapaaehtoistoiminnan tehtäviin ja toinen sekä suomalaisten että ulkomaisten vaihto-oppilaiden ja isäntäperheiden rekrytointiin, matkajärjestelyihin, viisumien hankintaan ja muihin ohjelmaan liittyviin tehtäviin. Meillä pääset ihan oikeasti tekemään ja kokeilemaan monenlaisia tehtäviä ja saat sopivasti vastuuta. Voit olla esimerkiksi markkinointia tai matkailualaa opiskeleva.

Toisena harjoittelijoista pääset näkemään ja itse tekemään monipuolista markkinointiviestintää mm. some-kanavien sisällön suunnittelua ja toteutusta ja osallistumista kouluissa järjestettäviin messutapahtumiin ja kansainvälisyyspäiviin. Samalla opit viestinnän mittaamista, tulosten arviointia ja tutustut markkinoinnin laajaan kenttään. Pääset myös mukaan toteuttamaan tapahtumia vapaaehtoisille ja motivoimaan heitä tulemaan mukaan YFU:n vapaaehtoiseksi.

Toisena harjoittelijoista olet mukana koko vaihto-oppilas/isäntäperherekrytointi prosessissa aina alkumetreiltä siihen asti, kun oppilas saapuu isäntäperheensä luo, on se sitten Suomessa tai ympäri maailmaa. Tehtäviisi voi kuulua mm. haastatteluiden järjestämisiä, koulupaikkojen hankkimisia, oppilastietojen muokkaamista tai viisumiasioiden hoitoa.

Odotamme, että olet aloitteellinen, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on taitoa kysyä, kun tarvitset apua.  Englannin kielen taitosi sekä suullinen että kirjallinen tulee olla hyvä. Lisäplussaa on, jos olet itse ollut vaihto-oppilaana tai vapaaehtoisena toimiminen on sinulle tuttua.

Harjoittelu on kokopäiväinen (37,5 h/vko) ja toivomme, että voit olla meillä harjoittelijana vähintään kuusi kuukautta. Harjoittelun ajankohdasta sovitaan, kun sopiva henkilö on löytynyt. Toivomme jo vuoden 2023 alkuun harjoittelijaa. Harjoittelu on palkaton.  Tarjoamme mukavan työyhteisön ja työkaverit, joilta voi aina kysyä ja saada tukea eri tilanteissa. Toimistomme sijaitsee ihanalla paikalla Töölössä Helsingissä ja sinun on myös mahdollista tehdä harjoittelu osaksi etänä.

Jos innostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen riikka.seppala@yfu.fi. Kerrothan hakemuksessasi kumpi harjoittelijapaikka olisi kiinnostavampi, mitä osaat jo ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia ja milloin voit harjoittelun alkaa. Ole nopea! Valitsemme muutaman hakijan haastatteluun ja teemme päätöksen mahdollisimman pian.

Lisää artikkeleita