|

Vaihto-oppilaiden infowebinaari 6.6. klo 18-19

Tervetuloa YFU:n vaihto-oppilaiden infowebinaariin!

Tunnin mittaisessa vaihtoinfowebinaarissa kerromme lisää YFU:sta järjestönä, siitä miksi vaihtoon kannattaa lähteä, miten isäntäperheet valitaan, miten koulua käydään, ja miten vaihto-oppilaaksi haetaan ja mikä on haun aikataulu. Jos olet kiinnostunut lähtemään vaihtoon 2023-2024 kerromme mihin maihin ehtii vielä hakemaan ja minne löytyy vielä paikkoja.

Järjestämme vaihtoinfon Teams-webinaarina, joten voit osallistua infoon mistä vaan – vaikka kävelylenkiltä tai kotisohvalta. Käymme infossa läpi käytännön asioita vaihto-oppilaaksi lähtemiseen liittyen, infoon ovat tervetulleita mukaan myös vanhemmat!

Voit tulla infoon mukaan ihan vain kuuntelemaan, jos vielä mietit olisiko vaihto-oppilaaksi lähteminen sinun juttusi. Infossa saa myös esittää aktiivisesti erilaisia vaihtoon lähtöön liittyviä kysymyksiä.

Vaihdon tärkein anti minulle oli itsestäni oppiminen, itsenäistyminen ja tietynlainen kasvaminen. Opin luottamaan itseeni ja omiin taitoihini. Uskaltauduin ulos mukavuusalueeltani ja rohkaistuin.

Ilmoittaudu mukaan tiistaina 6.6. klo 18-19 järjestettävään infoon. Saat linkin webinaariin sähköpostiisi lähempänä infoa!

Similar Posts