|

Vaihto-oppilaiden Infowebinaari to 11.8.2022

Mitä voi odottaa?

Erittäin suosituissa webinaareissamme saat tärkeää tietoa YFU:sta ja vaihto-oppilaaksi lähtemisestä. Lisäksi kuulet, millaista vaihto-oppilaan arki on kohdemaassa. Tule mukaan hankkimaan vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. Myös vanhempasi ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

”Miten vaihtariksi lähdetään? Minne maahan voisi hakea? Milloin kannattaisi lähteä? Miksi lähteä vaihtariksi juuri YFUn kautta?”

Ilmoittaudu mukaan torstaina 11.8. klo 18 pidettävään webinaariin.

Miksi nyt?

Haku lukuvuodelle 2023–2024 on nyt ajankohtaista. Osaan kohdemaista on vain muutamia vaihto-oppilaspaikkoja, ja suosituimpien kohteiden, kuten esimerkiksi Espanjan ja Iso-Britannian paikat täyttyvät nopeasti. Hakemus kannattaa tehdä siis pian, paikat myönnetään hakujärjestyksessä. Vaihto-oppilaaksi lähdetään kohdemaasta riippuen heti yläasteen jälkeen, tai lukio- tai ammattikouluopintojen aikana.

Kenelle?

Webinaari sopii kaikille vaihto-oppilasvuodesta kiinnostuneille, noin 14-18-vuotiaille nuorille. Sinulle, joka haluat lähteä vaihtariksi lukuvuodeksi 2023-2024, ja sinulle joka vielä harkitset vaihtoon lähtemistä. Webinaariin osallistuminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Webinaariin ovat tervetulleita myös vanhemmat.

Mukana

YFU:n vaihtaritoiminnasta vastaavat asiantuntijat, pyrimme saamaan mukaan myös vaihtarina olleen nuoren kertomaan omasta kokemuksestaan.

Aika

Torstai 11.8.2022 klo 18.00-19.00

Paikka

Webinaari – voit osallistua etänä tietokoneeltasi tai mobiilisti. Käytämme Teams -alustaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Huom! Saat linkin webinaariin vain ilmoittautumalla!

Lisää artikkeleita