Vielä ehdit hakea vaihto-oppilaaksi lukuvuodelle 2021-2022


Haku YFU:n vaihto-oppilaaksi lukuvuodelle 2021–22 on käynnissä normaalisti ja paikat kohdemaihin myönnetään entiseen tapaan hakujärjestyksessä. Vielä voit hakea esimerkiksi Euroopassa Belgiaan, Irlantiin, Italiaan, Itävaltaan, Norjaan, Saksaan, Ranskaan tai Unkariin ja kaukomaista Kanadaan, Chileen tai Kiinaan. Myös poikkeuksellisena aikana kannustamme elämään mahdollisimman normaalisti ja laittamaan hakuprosessin käyntiin, jos vaihtovuosi on haaveena. Vaihto-oppilaaksi on mahdollista lähteä vain kerran elämässä lyhyenä ajanjaksona. Hakulomakkeen täyttäminen ja haastattelussa käyminen eivät velvoita mihinkään, vaan voit niillä varata paikkasi ja miettiä lähtöä rauhassa.

Nuorten turvallisuus on aina meille ensisijalla

YFU on toteuttanut vaihto-ohjelmia vastuullisesti jo yli 60 vuoden ajan, ja meillä on vankka kokemus niin turvallisen vaihtovuoden järjestämisestä kuin poikkeustilanteiden hoitamisesta hyvin. Nuorten ja isäntäperheiden turvallisuus on meille aina etusijalla – siitä emme tingi. Seuraamme jatkuvasti Covid 19 -pandemiatilannetta ja viranomaisten suosituksia sekä määräyksiä tiiviissä yhteistyössä YFU:n kansainvälisen Global Officen ja eri maiden YFU-organisaatioiden kanssa. Muokkaamme toimintatapojamme niiden mukaisesti ja lähetämme nuoria vaihto-oppilaiksi vain maihin, joissa terveys- ja turvallisuustaso täyttää YFU:n kriteerit.

Olemme YFU:n toimistolla sinua varten. Jos haluat keskustella hakemiseen liittyvistä asioista, esimerkiksi kohdemaavalinnastasi, otathan meihin yhteyttä: yfu.finland[at]yfu.fi, puh. 09 6226 130. Maailma odottaa – käy katsomassa, minne voit lähteä vaihto-oppilaaksi.