YFU hakee markkinoinnin asiantuntijaa

Ovatko kulttuurienvälinen ymmärrys, sosiaalinen vastuu ja moniarvoisuuden kunnioitus sydäntäsi/arvomaailmaasi lähellä? Haluatko työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa nuorten parissa? Haemme nyt vakituista markkinoinnin suunnittelijaa yhteen Suomen tunnetuimmista vaihto-oppilasjärjestöistä. Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus monikanavaisesta, vaikuttavasta ja innostavasta viestinnästä. Tunnet sekä digitaaliset että perinteisemmät viestintäkanavat. Olet tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja työskentelet tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Sinulla on vahva suomen ja englannin kielen taito. Hae mukaan mukavaan ja dynaamiseen työyhteisöömme!

Tehtäviisi kuuluvat:

  • sosiaalisen median kokonaisvaltainen hallinta: suunnittelu, aikataulutus, toteutus, mainonnan tulosten seuranta ja analysointi
  • nettisivujen ylläpito, sisällöntuotanto ja optimointi WordPress -alustalla
  • YFU-brändistä huolehtiminen ja viestiminen kaikille kohderyhmille (vaihto-oppilaaksi hakevat ja heidän vanhempansa, isäntäperheet, koulut, vapaaehtoiset ja jäsenet)
  • uutiskirjeiden suunnittelu ja tuottaminen esim. Mailchimpiä hyödyntäen
  • mediasuhteet ja -näkyvyys
  • kuva- ja videopankin ylläpito ja päivittäminen
  • painotuotteiden suunnittelu ja toteutus
  • kansainvälinen yhteistyö YFU -verkostossa
  • kriisiviestintä

YFU tarjoaa sinulle kansainvälisen työympäristön, joka pohjautuu vahvasti vapaaehtoisuuteen ja YFU:n arvomaailmaan. Tarjoamme vakituisen työpaikan, joustavan työajan ja mahdollisuuden työskennellä sekä etänä että YFU:n toimistolla Töölössä, Helsingissä. Yhdessä mukavan ja toisia arvostavan työtiimin ja kansainvälisten kollegoiden kanssa olet tekemässä maailmasta suvaitsevaisempaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Riikka Seppälä. Tavoitat hänet parhaiten 27.–29.12. klo 10–16 tai 3.–5.1.2022 klo 13–16, puh. 044 722 1945. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 10.1.2022 mennessä.

YFU

YFU eli Youth for Understanding on voittoa tavoittelematon vaihto-oppilas- ja kansainvälisyyskasvatusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää suvaitsevaisuutta sekä lisätä kansojen välistä kunnioitusta ja yhteistyötä avartamalla nuorten maailmankuvaa ja hälventämällä ennakkoluuloja. Yli 60 vuotta Suomessa toiminut YFU on aktiivinen 50 maassa. Kaikissa jäsenmaissa järjestön toiminta perustuu vapaaehtoispanokseen. Suomen YFU on lähettänyt maailmalle jo 15 500 oppilasta. Suomalaiset isäntäperheet ovat vastaanottaneet noin 5 500 nuorta ulkomailta.

Lisää artikkeleita