Haluatko vaikuttaa Suomen nuorten kansainväliseen tulevaisuuteen?

Asetu ehdolle YFU Suomen hallitukseen!

Suomen Youth for Understanding ry etsii uusia jäseniä järjestön hallitukseen 1.1.2023 alkavalle kaudelle. Hallituksessa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä vaikuttaen nuorisojärjestön tulevaisuuteen. Ehdolle asettuminen on nyt käynnissä.

YFU:n hallituksen toiminta

Hyvää voi tehdä muutenkin kuin antamalla rahaa – anna aikaasi! Hallitus on 9-jäseninen, toimii pro bono -periaatteella ja kokoontuu vuosittain 4 – 6 kertaa. Hallituksessa pääset käyttämään ammattiosaamistasi nuorten kansainvälisyyskasvatuksen mahdollistamiseen myös tulevaisuudessa. Hallituksen päätehtäviin kuuluvat YFU:n strategian linjaaminen sekä yhdistyksen taloudellisen ja operatiivisen toiminnan varmistaminen ja tukeminen. Lisäksi hallituksen jäsen voi olla mukana erilaisissa työryhmissä ja valiokunnissa.

Oletko etsimämme uusi hallituksen jäsen? 

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen kansainvälistämistyön edelläkävijänä hyvin johdetussa organisaatiossa sekä ainutlaatuisen verkoston eri alojen ammattilaisten, eri maiden suurlähetystöjen ja kansainvälisen YFU:n organisaatioiden parissa. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • henkilöstöhallinto
  • taloushallinto

Etsimämme henkilö on kiinnostunut yleishyödyllisen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman järjestön toiminnan kehittämisestä, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Kokemus järjestötyöstä ja/tai vapaaehtoistoiminnasta on plussaa. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen, utelias perehtymään uusiin asioihin ja valmis sitoutumaan tehtävääsi hallituskaudeksi, joka kestää 3 vuotta. Oma vaihto-oppilaskokemus ei ole hallitustyöskentelyssä välttämätöntä, mutta se ja muu kansainvälinen kokemus lasketaan hakijalle eduksi.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.seppala(at)yfu.fi. Liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja YFU:sta ja hallitustyöstä antavat toiminnanjohtaja Riikka Seppälä, riikka.seppala(at)yfu.fi,

puh. 044 722 1945, sekä hallituksen jäsenet Tiina Okko, puh. 040 8454147, Anna Huuskonen, puh. 040 720 7800 ja Eppu Rantala, puh. 040 503 1909.

Tämä on YFU

YFU on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansainvälinen vaihto-oppilas- ja kansainvälisyyskasvatusjärjestö. Verkostomme toimii yli 50 maassa. Kansainvälinen YFU on perustettu vuonna 1951 ja Suomen YFU vuonna 1958. Toimintamme aikana olemme lähettäneet maailmalle yli 15 000 suomalaisnuorta ja vastaanottaneet yli 4 500 ulkomaista nuorta. Tuhannet vapaaehtoiset isäntäperheet Suomessa ovat toivottaneet ulkomaiset vaihto-oppilaat tervetulleiksi koteihinsa. Toimintamme perusta ja sydän on vapaaehtoistyössä. Kaikissa ohjelmissamme haluamme korostaa kasvatuksellisuutta ja kansainvälisyyttä. Teemme laajamittaista yhteistyötä koulujen, valtionhallinnon ja yritysten kanssa.

Lisää artikkeleita