Isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle

Etsimme isäntäperheitä Suomeen elokuussa 2024 saapuville vaihto-oppilaille. Mikäli isäntäperheenä toimiminen kiinnostaa, aloita täyttämällä isäntäperhelomake. Kaikki lomakkeen täyttäneet saavat tunnukset sivustolle, josta löydät lisää tietoa Suomeen saapuvista vaihto-oppilaista. Voit tutustua nuoriin rauhassa, ja pyytää meiltä lisää tietoa sinua kiinnostavista vaihto-oppilaista ja isäntäperheenä toimimisesta. Olemme myös sinuun yhteydessä pian lomakkeen lähettämisen jälkeen!

Kaikissa isäntäperheasioissa voit olla suoraan yhteydessä ohjelmapäällikkö Kirsi Hanhirovaan: 044 7622 613 / kirsi.hanhirova@yfu.fi

Isäntäperhelomakkeeseen

Isäntäperheeksi vuosioppilaille

Kaikki Suomeen 2024 saapuvat nuoret ovat vuosioppilaita, ja he etsivät perhettä koko lukuvuoden ajaksi. Vaihto-oppilaat saapuvat Suomeen lauantaina 3.8.2024, ja palaavat takaisin kotiin tiistaina 24.6.2025. Toivomme ensisijaisesti, että voisit toimia isäntäperheenä koko tämän ajan.

Muita vaihtoehtoja

Tällä hetkellä kaikki Suomeen saapuvat vaihto-oppilaat etsivät isäntäperhettä koko lukuvuoden ajaksi. Jos perheenä toimiminen koko lukuvuoden ajan ei onnistu, etsimme ympäri vuoden perheitä esimerkiksi perhettä vaihtaville nuorille, sekä varaperheitä vakituisten isäntäperheiden lomien yms. ajaksi. Jätä isäntäperhehakemus ja keskustellaan eri vaihtoehdoista yhdessä!

Näin ryhdyt isäntäperheeksi

Uusi isäntäperhe
  1. Täytä isäntäperhelomake ja saat tunnukset oppilasesittelysivuille. Sivuilta löydät lisää tietoa isäntäperhettä etsivistä vaihto-oppilaista. Voit varata sivuilta sinua kiinnostavan vaihto-oppilaan, ja pyytää lisätietoja meiltä.
  2. Jos olet valmis etenemään isäntäperheprosessissa, sovitaan haastatteluaika. Isäntäperhelomakkeen täyttäminen tai haastattelu eivät sido sinua vielä mihinkään.
  3. Haastattelun jälkeen teemme yhdessä päätöksen ryhtymisestäsi isäntäperheeksi.
  4. Voit jo aloittaa yhteydenpidon ja tutustua paremmin perheeseesi saapuvaan nuoreen.
Aiemmin isäntäperheenä toiminut
  1. Voit käyttää vanhoja tunnuksiasi kirjautuessasi oppilasesittelysivulle. Jos olet unohtanut tunnuksesi ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse Kirsiin: 044 7622 613 / kirsi.hanhirova@yfu.fi
  2. Sivuilta löydät lisää tietoa perhettä vielä etsivistä vaihto-oppilaista. Kun löydät perheeseesi sopivan nuoren, voit klikata sivuilta varausnappia, ja pyytää meiltä lisätietoja.
  3. Kun olet tehnyt päätöksen ryhtyä isäntäperheeksi, keskustelemme ja sovimme siitä yhdessä.
  4. Voit aloittaa yhteydenpidon ja tutustua paremmin perheeseesi saapuvaan nuoreen.

lukuvuodeksi 2024-2025 isäntäperhettä etsivät: