Etelä-Korea

Kolme syytä lähteä vaihto-oppilaaksi Etelä-Koreaan

  1. Etelä-Korea on maana kiehtova yhdistelmä ikivanhoja perinteitä ja modernia teknologiaa. Suurkaupunki Soulin syke vie myös vaihto-oppilaan mukaansa. Maassa on kuitenkin hyvät ja turvalliset olot.
  2. Voit opetella taekwondoa ja k-pop-tansseja lajien synnyinmaassa! Korean kielen osaajana myös erotut eduksesi.
  3. Korealainen ruokakulttuuri on vertaansa vailla – erityisesti, kun ensin pääsee eroon ennakkoluuloistaan. Paikallisten perinneherkku kimchi tulee hyvin tutuksi vuoden aikana.

Mitä vaihtovuoden aikana tapahtuu?

Vieraanvaraiset korealaiset isäntäperheet arvostavat kohteliaisuutta ja ystävällisyyttä, ja konfutselaisessa perinteessä vanhempia on tärkeää tervehtiä päivittäin. Korealaiseen koulukulttuuriin taas kuuluvat koulupuvut, pukukoodi sekä erilaiset kerhot. Niihin kannattaa liittyä ja kokeilla jotakin uutta harrastusta, mitä Suomessa ei välttämättä ole tarjolla!

Tarjoamme Koreaan lukuvuodelle 2023 kolmen kuukauden ohjelma. Lähdet Koreaan maaliskuun alussa ja palaat Suomeen toukokuun alussa. Koreassa osallistut heti saavuttuasi kolmen päivän saapumisvalmennukseen, ja kielikurssille. Ennen kotiinpalaamista osallistut vielä kotiinpaluuvalmennukseen. Vaihdon aikana Korean YFU saattaa järjestää omakustanteisia matkoja esimerkiksi Busaniin ja Jejun saarelle. Retkistä saat tarkempaa tietoa paikan päällä.

YFU Etelä-Korean sivut

Vaatimukset

Etelä-Koreaan vaaditaan 150–180 tuntia korean kielen opintoja, jotka täytyy olla suoritettuna ennen lähtöä. Opinnot voi suorittaa verkkokielikurssilla. Lisäksi hakijoille voidaan järjestää kielitesti jo ennen lopullista hyväksyntää Suomessa.

Lue, mitä vaihto-oppilaalta vaaditaan

Ikäraja

Lukuvuosi 2023: Hakijan tulee olla syntynyt 30.1.2005–30.1.2008.

Similar Posts