Japani

Kolme syytä lähteä vaihto-oppilaaksi Japaniin

  1. Nykypäivän Japani on vastakohtien yhdistelmä – sekoitus itää ja länttä, uutta ja vanhaa. Vaihto-oppilaana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua syvällisesti tähän uskomattomaan maahan.
  2. Osa asioista tuntuu kovin tutuilta, mutta yhtäkkiä huomaat olevasi keskellä täysin erilaista, kiehtovaa kulttuuria. Japani yllättää joka päivä!
  3. Sujuva japani ja maan kulttuurin ymmärrys vievät sinut pitkälle.

Mitä vaihtovuoden aikana tapahtuu?

Saatat viettää vuoden sykkivässä metropolissa tai tyypillisessä japanilaisessa talossa perinteisemmällä maaseudulla. Koulu alkaa huhtikuussa.

Lähdet Japaniin maaliskuussa ja palaat Suomeen tammikuussa. Japanissa osallistut hauskaan ja hyödylliseen saapumisvalmennukseen, jossa tapaat vaihto-oppilaita eri maista, opit japanin kieltä ja tutustut paremmin paikalliseen elämäntapaan. Vuoden keskivaiheilla pääset vielä puolivuosivalmennukseen ja vuoden lopussa kotiinpaluuvalmennukseen.

Asiapitoisen sisällön lisäksi valmennuksissa ja seminaareissa pidetään hauskaa. Ne ovat mainioita tilaisuuksia tavata toisia vaihto-oppilaita ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Lisäksi Japanin YFU ja koulut saattavat järjestää omakustanteisia retkiä tai pidempiä matkoja vuoden aikana.

YFU Japanin sivut

Vaatimukset

Suosittelemme vahvasti, että opiskelet japanin kielen alkeet ennen lähtöäsi. Sinulla on myös paremmat mahdollisuudet tulla valituksi, kun osaat japania jo hakuvaiheessa. Koko vaihtovuoden ajan opiskelet japania YFU_Kumon-menetelmällä.

Lue, mitä vaihto-oppilaalta vaaditaan

Ikäraja

Lukuvuosi 2023–2024: Hakijan tulee olla syntynyt 2.4.2006-1.4.2008.

Similar Posts