Thaimaa

Kolme syytä lähteä vaihto-oppilaaksi Thaimaahan

  1. Pääset tutustumaan maan rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan. Tuhansia vuosia vanhat tavat ja perinteet näkyvät yhä paikallisten arjessa. Upeat temppelit tekevät sinuun vaikutuksen. Vaihto-oppilaana koet suomalaisten suosikkilomakohteen pintaa syvemmältä.
  2. Thain kielen taito ja maan kulttuurin tuntemus saavat sinut erottumaan eduksesi.
  3. Thaimaalainen ruoka on herkullista, ja tuoreempia hedelmiä et todennäköisesti ole koskaan maistanut.

Mitä vaihtovuoden aikana tapahtuu?

Lähdet Thaimaahan kesäkuussa ja palaat Suomeen huhtikuussa. Thaimaassa osallistut hauskaan ja hyödylliseen, noin neljä päivää kestävään saapumisvalmennukseen Bangkokissa, jossa tapaat vaihto-oppilaita eri maista, opit thain kieltä sekä tutustut maan kulttuuriin ja kiehtovan suurkaupungin nähtävyyksiin. Vuoden keskivaiheilla pääset useamman päivän kestävään puolivuosivalmennukseen ja vuoden lopussa vielä kotiinpaluuvalmennukseen.

Asiapitoisen sisällön lisäksi YFU:n valmennuksissa ja seminaareissa pidetään hauskaa. Ne ovat mainioita tilaisuuksia tavata toisia vaihto-oppilaita ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Lisäksi Thaimaan YFU yleensä järjestää vuoden lopussa 5–7 päivää kestävän matkan, joka sisältyy vaihtovuoden hintaan. Matkakohde saattaa vaihdella, mutta viime vuosina oppilaat ovat matkustaneet Pohjois-Thaimaahan ja ”pohjoisen ruusuksi” kutsuttuun Chiang Maihin.

YFU Thaimaan sivut

Vaatimukset

Thaimaahan voi hakea osaamatta thain kieltä. Vaihtoaikasi kuitenkin helpottuu, kun osaat thain alkeet jo lähtiessäsi.

Lue, mitä vaihto-oppilaalta vaaditaan

Ikäraja

Lukuvuosi 2023–2024: Hakijan tulee olla syntynyt 31.7.2005-29.7.2008.

Similar Posts