|

Hakuajat vaihto-oppilaaksi

Hakuaika 2024-2025

Hakuaika lukuvuoden 2024-2025 vaihto-ohjelmiin päättyy 1.3.2024. Paikkoja on jäljellä rajattu määrä, joten hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä. Osaan maista voi vielä hakea varsinaisen hakuajan päätyttyäkin, mikäli paikkoja riittää. Kysy tästä lisää tarvittaessa suoraan!

Ehdit vielä hakemaan 2024-2025

Paikkatilanne lukuvuodelle 2024-2025 elää kokoajan, joten kannattaa toimia nopeasti, mikäli vaihto ensi lukuvuonna kiinnostaa. Olemme saaneet lisäpaikkoja jo hetken aikaa täynnä olleisiin suosittuihin kohdemaihin, kuten USA:han ja Espanjaan. Sen lisäksi paikkoja löytyy vielä useasta kohdemaasta.

Englanninkieliset maat: USA, Irlanti, Iso-Britannia, kysy myös lisäpaikkoja Kanadaan
Ranskankieliset maat: Belgia
Muut Euroopan maat: Alankomaat, Espanja, Italia, Saksa, Latvia, Tsekki, Unkari, Viro
Espanjankieliset maat: Espanja, Uruguay, Paraguay,Chile, Argentiina, Ecuador
Muut maat: Brasilia, Thaimaa, Kiina, Etelä-Korea (3 kk:n ohjelma)

Kielitaito

Ranskankielisiin maihin kielitaitovaatimuksena on vähintään kahden vuoden ranskan kielen opinnot. Englanninkielisiin maihin haettaessa hakijan tulee läpäistä Eltis-testi hyväksyttävin tuloksin. Muissa maissa ei ole kielitaitovaatimuksia, hakijan tulee olla kuitenkin motivoitunut opiskelemaan kohdemaan kieliä. Joissain maissa, kuten Italiassa ja Espanjassa vaihto-oppilas osallistuu lisämaksulliselle kielikurssille vaihdon alussa, mikäli kielitaito ei ole riittävä.

valitse kohdemaa, lue lisää ikärajoista ja muista vaatimuksista

Hakuaika 2025-2026

Haku vaihto-oppilaaksi lukukaudeksi 2025-2026 aukeaa maaliskuussa, jolloin saamme vahvistettua hinnat ja ikärajat. Voit jo esi-ilmoittautua lukuvuoden 2025-2026 vaihto-ohjelmiin, ja aloittaa hakuprosessin ennen varsinaisen hakuajan alkamista. Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Vaihto-oppilaana Alankomaissa

Similar Posts