Isäntäperheiden info 12.2.

Tervetuloa isäntäperheinfoon!

Kiinnostaako isäntäperheenä toimiminen? Järjestämme isäntäperhetoiminnasta kiinnostuneille sopivan infotilaisuuden Teams-webinaarina, joten voit osallistua infoon mistä vaan – vaikka kävelylenkiltä tai kotisohvalta. Kerromme infossa paljon asiaa käytännön järjestelyistä yleisempiin aiheisiin isäntäperhetoimintaan liittyen.

Ilmoittaudu mukaan, saat linkin sähköpostiisi viimeistään 12.2.

Ilmoittaudu infoon viimeistään samana päivänä kuin info järjestetään klo 15.00 mennessä. Lähetämme sinulle Teams-kutsun webinaariin sähköpostitse ennen infon alkua.
Annan YFU:lle luvan kerätä, käyttää ja säilyttää henkilötietojani. YFU voi käyttää antamiani tietoja suoramarkkinointiin ja markkinointiviestintään. Voin päivittää tietoni tai peruuttaa suostumukseni ottamalla yhteyttä yfu.finland@yfu.fi.
Kannattaa ehdottomasti avata kodin ovet ulkomaalaiselle nuorelle, jos siihen suinkin on itsellä mahdollisuus. Kynnystä pidetään ehkä turhaan liian korkeana. Koko perhe saa aimo annoksen oppia toisen maan kulttuurista. Lisäksi koko perheen, etenkin lasten kielitaito karttuu reippaasti. Tunnelma perheessä on koko vuoden kansainvälinen. Se on ihanaa!

Similar Posts